Copii avem desene animate și o oaie roz. Asta pentru că suntem în plină desfășurare a Minimest.
Cei mici sunt invitaţi din nou la film astăzi, 12 octombrie, de la ora 10:00 la Cinema Studio, la ultimele șase scurt-metraje din selecție.
Cei mici vor face cunoștință cu un băiețel african care primește o scrisoare cu un cadou neobișnuit în Un fulg de nea (r. Natasha Chernishova, Rusia), cu Emilie, o fetiță curioasă care construiește jucării pline de imaginație în Emilie (r. Olivier Pesch, Luxemburg) sau cu o vrăjitoare bună care-şi invită toţi prietenii pe coada măturii în Călare pe-o coadă de mătură, o animaţie britanică în regia lui Jan Lachauer & Max Lang.
De la ora 12:00, la același Cinema Studio, rulează lung-metrajul german Corbul poznaș / Der kleine Rabe Socke, când copiii îl vor îndrăgi cu siguranță pe micul corb care iubește la nebunie spaghetele și șoseta lui dungată, dar riscă să fie certat pentru că e pe punctul de a provoca o catastrofă de proporții…
În loc de ghinion, duminică, 13 octombrie, de la ora 10:00, suntem invitați la Ştrumpfii 2 / The Smurfs 2 la Cinema Studio, iar de la ora 12:00, tot la Cinema Studio urmează Rodencia și dintele / Rodencia y el diente de la princesa, coproducție Peru-Argentina în regia lui David Bisbano câștigătoare a Premiului publicului la BAFICI Argentina 2013 și selectată la Anima Mundi Brazil, o poveste plină de aventuri în care șoricelul neîndemânatic Edam și o frumoasă șoricică plină de îndrăzneală pornesc în căutarea dintelui prințesei din Rodencia, pentru a salva regatul pașnic al șoarecilor de o armată de şobolani fioroşi.
Prețul unui bilet pentru o proiecție este de 6 lei și poate fi direct de la casieria cinematografelor. Pentru tot programul și informații despre ateliere, vă îndrum spre comunicatul de presă din secțiunea destinată.