Aveți planuri pentru mâine de dimineață? Dacă nu vă facem noi unul repede, repede, pentru că de la ora 11:00 și până la 13:00, la Carrefour Colentina cei mici, de mână cu cei mari, sunt invitați să afle care este povestea lui Stropi, din noul film Disney-Pixar „Avioane”.
Jocuri, surprize, distracție! Cam așa sună descrierea pe scurt a evenimentului, pentru că avem de la zone de colorat, la jocuri video pentru cei mai măricei, concursuri și lecții de desenat pe tricouri. Concursurile se lasă cu premii în cărți și, desigur, jucării. Intrarea în spațiul de distracție este liberă.
Duminică, dacă sunteți pe acasă, trebuie să vedeți filmul pe baza căruia a fost lansat evenimentul.

De deasupra lumii “Mașinilor” vin “Avioanele Disney,” un film de animație 3D, genul comedie și aventură, care îl are ca protagonist pe Stropi, un avion care aspiră sa participe într-o cursă de zbor la mari inălțimi. Dar Stropi nu este chiar făcut pentru curse — și se întămplă și să îi fie frică de înălțimi. Așa că apelează la un aviator cu experiență din marina militară, care îl ajută pe Dusty să se califice să îl înfrunte pe campionul actual în acest circuit al cursei.

Așadar, aveți planuri pentru mâine de dimineață?