Sunt părinți care iubesc să le facă fotografii copiilor, sunt părinți care, dintr-un motiv sau altul, nu își fotografiază micuții mai nicodată și sunt părinți fotografi care nu doar că fac poze celor mici, ci totul devine o poveste din povestea lor.
Pentru toți cei de mai sus și nu numai săptămâna aceasta are loc o nouă întâlnire Photosetup – Fotografia de Copii, dedicată tuturor celor care vor să învețe să apese pe butonul aparatului de fotografiat nu doar cu inima, ci și cu niște cunoștințe tehnice care ajută la a realiza o fotografie cât mai bună pentru albumul de familie.
Invitat: Ciprian Dumitrescu
Data: 12 octombrie 2013
Ora: 11:00
Loc: Cafeneaua Tete-a-Tete, Parc Herăstrau
Ora de întâlnire este 11:00, iar în cadrul micului workshop, fotograful Ciprian Dumitrescu (cu experiență în fotografierea copiilor) va oferi secrete participanților despre modul în care el fotografiază copiii, care sunt cele mai mari provocări, cum se realizează interacțiunea cu cei mici, dar și detalii tehnice sau care sunt aparatele foto recomandate.
Copiii sunt mai mult decât bineveniți la evenimen,mai ales că fotografiile micuților vor fi și printate pentru o amintire cât se poate de palpabilă.
Participarea la eveniment este gratuită, dar accesul se face doar pe baza de înscrieri (sunt 50 de locuri deci ar fi bine să vă grăbiți).
Înscrieri și alte detalii aflați direct de pe site-ul photosetup.ro sau din descrierea evenimentului.
Cum sună? Voi le faceți fotografii des copiilor?