Despre piesa care ridică mereu toată sala în picioare, indiferent că este vorba despre copii, părinți sau bunici, noi v-am mai povestit în trecut. Noutatea cea mare este că se rejoacă, chiar mâine – 20 martie.
Așadar, de la ora 11:00 (nu se supără nimeni dacă ajungeți acolo ceva mai devreme) la CinemaPRO, Teatrul Zurli ne invită la joc și joacă, teatru, pe scurt un show colorat și interactiv.
Este un spectacol în care şi cei mici şi cei mari sunt invitaţi să cânte, să danseze, să se ridice în picioare, să strige, să ţină pumnii, să numere.
Zâna Bună are nevoie de ajutorul copiilor. Motivul? Vrăjitoarea super aiurită Tura-Vura, de care nu se teme nimeni, încearcă să fure distracția copiilor! Are oare vreo șansă? Când copiii se aliază cu Gașca Zurli şi scot arsenalul de cântece, jocuri, magie şi bună dispoziţie, Tura-Vura descoperă că binele învinge, iar vrăjile nu au nici un efect – mai multe despre spectacol în comunicatul de presă, din secțiunea noastră specială.
Biletele s-au pus în vânzare la casieria CinemaPRO (telefon 031.824.13.60) şi on-line pe vreaubilet.ro, telefon 0724. 016.269; 0725.873.282