Sunt unele evenimente la care ne putem cumpăra bilet de pe o zi pe alta, iar altele la care este necesară cumpărararea biletului din timp. La a doua categorie de încadrează spectacolele de la Opera Comică pentru Copii.
Pe 15, 22 și 29 noiembrie, seara de la ora 17:00, la Opera Comică pentru Copii are loc spectacolul Scufița Roșie, un spectacol muzical care ne aduce atât baletul Operei Comice pentru Copii pe scenă, cât și pe actrița Stela Popescu.
Povestea va prinde viaţă în interpretarea micilor artişti: Jennifer Dumitraşcu, Ana Isopescu, Roberta Enişor, Teddy Murg, Bogdan Şerban, Lucia Racoveanu, alături de colegii lor mari: Gabriela Daha, Raluca Oprea, Valentin Racoveanu, Daniel Filipescu şi Andrei Lazăr. În coregrafia Sorinei Tiron, baletul este format din: Alis Gheorghe, Alexa Corneanu, Andreea Soare, Claudia Iagăr, Sabina Chirilă, Mihai Pricope, Andy Ardeleanu, Ionuţ Birjovanu, Daniel Manea, Octav Iuga.
Pentru rezervarea biletelor la spectacole puteți suna la numărul de telefon 021/319.28.19, de luni până vineri între orele 9.00 – 16.00. Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, pe baza rezervării anterioare sau în limita locurilor disponibile.
Sursă foto: cimec.ro.