Weekend-ul trecut v-am invitat la Poveste de Toamnă. Acum vrem să vă povestim despre ce se va întâmpla sâmbăta și duminica viitoare. Gașca veselă de la Zurli vă pregătesc un spectacol interactiv și educativ, având ca personaje principale o Albă ca Zăpada, un Mutulică și o Mașteră.
Ştim cu toţii clasica poveste a prinţesei Albă ca Zăpada. Alungată de cruzimea Maşterei, ea se refugiază în casa celor şapte pitici şi trăieşte fericită cu ei, până când Maştera o găseşte şi o supune unor încercări. La final, Alba ca Zăpada muscă din măr, dar este salvată şi trăieşte fericită până la adânci bătrâneţi.

alba ca zapada teatru

V-aţi gândit vreodată că în scenă poate apărea doar Mutulică, care face cât şapte? Dar că Maştera poate să muşte chiar ea din mărul otravit? Unde mai pui că Albă ca Zapada poate sa vă înveţe copiii să nu deschidă uşa străinilor, să nu primească daruri de la ei şi să asculte de sfaturile părinţilor.
Teatrul Zurli, teatru pentru copiipune în scenă o variantă plină de surprize a poveştii Albă ca Zăpada. Este un spectacol interactiv, în care micuţii devin personaje principale, se joacă şi dansează cu voioşie împreună cu Albă ca Zăpada, Mutulică şi Maştera.
Ce? ALBĂ CA ZĂPADA ŞI MUTULICĂ
Când? Sâmbătă, 28 septembrie si duminică 29 septembrie, ora 11.00.
Unde? Puzzle Cafe
Cât costă? Preţul unui bilet este de 10 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi. Copiii sub doi ani nu plătesc bilet!
Rezervări? Detalii şi rezervări la numarul de telefon sau 0728. 295. 872 sau adresa de e-mail contact@zurli.ro.
 

Mic concurs

Prietenii de la Zurli oferă o invitație dublă (părinte + copil) la spectacolul Albă ca Zăpada și Mutulică, de sâmbătă – 28 Septembrie, ora 11.00.

De azi și până vineri la prânz (ora 12.00) vă așteptăm cu un comentariu aici sau pe pagina noastră de Facebook. Vineri seară anunțăm câștigătorul invitației!

Întrebarea de săptămâna aceasta: De ce crezi că îi place copilului tău să meargă la teatru?

De asemenea, dacă vreți să faceți o vizită și găștii de la Zurli, pe pagina lor de Facebook… ei apreciază orice prieten nou.