Și de data aceasta, Teatrul Național de Operetă ”Ion Dacian” îi așteaptă pe părinți cu spectacolul Royal Fashion (scenariu și regia: Dan Puric) și, în tot acest timp, cei mici rămân în compania Zânei și a Micului Prinț. Așadar, duminică, 23 mai, de la ora 18.30, cei mari pot vedea cel mai nou spectacol al Teatrului de Operetă, iar cei mici (de vârstă preșcolară) se vor distra la sărbătoarea de la Curte.
Copiii vor învăța lucruri noi de la Zâna care predă la școala Prințului, vor lua lecții de desen, vor face coroane din hârtie, vor asista la numere de coregrafie, mimă și alte surprize pe care Zâna le-a pregătit.
Accesul în incinta Studioului se va face cu 30 de minute înaintea începerii spectacolului, în baza prezentării biletului pentru spectacol (părinte), a biletului special pentru copil și a unei declarații semnate, pusă la dispoziția părintilor de personalul Studioului.
Biletele pentru copii sunt disponibile doar prin rezervare telefonică sau e-mail. În baza acestor rezervări, biletele se vor putea achiziționa de la casa de bilete a teatrului în seara evenimentului. Prețul unui bilet pentru copii este de 21 de RON. Pentru rezervari: Maria Borteanu, e-mail: maria.borteanu@opereta.ro, tel: 0758 111 282.