Festivalul Luminii
Ca să vă scoatem din ceața în care v-am băgat cu titlul, vă anunțăm că n-a pus Oprescu becuri noi în Parcul Carol. Este vorba despre Festivalul Luminii, pus la punct de Organizația Națională Cercetașii României, pe tema ”Redescoperă frumusețea lucrurilor mărunte!”.
Acesta are lor sâmbătă, 8 mai, de la ora 21.00 și se adresează tuturor vârstelor. Având în vedere ora, nu e și pentru copiii foarte mici. Astfel, între 21.00 și 23.00 aleile parcului vor fi înțesate cu peste 5000 de lumănari.
Organizatorii au pregătit o grămadă de surprize: teatru de stradă, spectacol de foc și lumini, expoziție de fotografie a elevilor liceului George Coșbuc, expoziție de picturi realizate de copiii de la Școala Europeană.
ONCR - Festivalul Luminii
Veți găsi Colțul Prieteniei, unde îi veți întâlni pe cercetași și de unde puteți învăța Nodul Prieteniei sau vă veți putea juca și cânta (cântece de munte) cu cercetașii.
Pentru vizitatorii mai ”bătăuși„,organizatorii au pregătit o demonstrație de auto-apărare: Qinna și Tao, prezentată de Asociația “Chinese Shaolin Kung-Fu”.
Iar cei care vor să-și îndeplinească un vis, au ocazia să aprindă o lumânare și să-și pună o dorință… să-și aprindă visul (să nu luați foc!).