E joi, iar asta înseamnă că am adunat din nou evenimentele faine care au loc la final de săptămână și despre care merită să aflați mai multe detalii. Le luăm, ca de obicei, pe rând, pentru a nu scăpa nimic din vedere.
evenimente recomandate in weekendVineri – 28 martie
=> Ne place să fim cu picioarele pe pământ, dar să avem capul prin nori, așa că noi vă invităm să vă bucurați de stele. Nu cred că ați înțeles prea multe, dar suntem convinși că o veți face odată ce veți afla că vineri, 28 martie, se lansează un atelier de astronomie pentru copii – citiți mai multe despre eveniment în comunicatul de presă dedicat.
Sâmbătă – 29 martie
=> Ca de obicei sâmbăta este o zi plină de evenimente pentru copii și părinți. La Lumea lui MOMO se discută despre somn și nu oricum, ci într-o piesă de teatru care are premiera sâmbătă – “Ziua în care a fugit somnul” – aflați mai multe despre spectacol din anunțul oficial.
=> Tot sâmbătă, suntem invitați să aflăm mai multe detalii despre ce înseamnă să mâncăm sănătos, chiar dacă suntem mereu grăbiți – aflați mai multe informații din comunicatul de presă dedicat.
=> Revenim la spectacole destinate micuților și nu uităm că și la Mayaricii se lasă cu zâmbete multe. Sâmbătă avem spectacolul interactiv Teatru interactiv Ursuletul Rim Cim Cim, un spectacol interactiv și colorat – aflați mai multe detalii.
=> Chiar dacă de ploi nu ne mai plângem, avem un atelier care ne va învăța cum să facem o umbrelă să fie mai veselă. Este destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 7 ani – detalii despre atelier găsiți în anunțul oficial.
=> Atât sâmbătă, cât și duminică, amicii de la Zurli ne invită la spectacolul de teatru pentru copii Albă ca Zăpada și Mutulică. Așa cum ne-am obișnuit deja, spectacolele nu sunt cele cu poveștile clasice, așa că sigur o să vă placă – aflați detalii din comunicatul de presă.
Duminică – 30 martie
=> Tot Zurli ne invită duminică la o premieră: Întâmplări din lumea poveștilor este un spectacol plin de energie și culoare, pe care nu trebuie să îl ratați – aflați informații din anunțul oficial.
=> Ultimul, dar nu cel din urmă, este spectacolul “Vrei să fii prietenul meu”, un spectacol atelier, pentru că la finalul evenimentului copiii vor face un șoricel din fetru pe care-l pot lua acasă – aflați detaliile despre spectacol.
Voi ce faceți în weekend?
Sursă foto: mimmie./ weheartit.com.