Twin_ArtDacă până acum vă invitam la Ateneul Român pentru spectacole de relaxare, acum vă invităm la un spectacol “2în1” adică și de relaxare, dar și caritabil.
Pe 26 martie de la ora 19:00, la Ateneu va avea loc un spectacol prezentat de Amalia Enache, care aduce într-un singur loc multe personalități speciale ale culturii din țara noastră: violonistul Alexandru Tomescu, actorul Mircea Diaconu, scriitorii Filip şi Matei Florian, pianistul Andrei Licareţ, Zoli Toth Quartet şi Cvartetul Ad Libitum.
De asemenea, tot pe 26 martie la Ateneu va fi prezentată o expoziție de pictură alcătuită din lucrări provenite din “Tabăra de Artă şi Solidaritate de la Hoteni”, un eveniment susținut de HHC România, la care participă anual peste 100 de artiști plastici din cinci țări și copii aflați în protecția statului.
Și tot în aceeași zi se va desfășura și proiectul “Galeria amintirilor”, proiect care a adunat 40 de personalități ale societăţii româneşticare au donat o amintire dragă a copilăriei lor, o fărâmă din ceea ce i-a clădit ca indivizi. Printre cei care au donat amintiri se află: Irina Margareta Nistor, Tiberiu Soare, Dragoș Bucurenci, Cristina Stănciulescu, Cătălin Ștefănescu, Ana Ularu, Grigore Leșe și multe alte personalități generoase.
Toate de mai sus sunt organizate în cadrul Galei Twin Art 2014 care este, de asemenea, evenimentul în care HHC România îşi anunţă proiectele pentru anul în curs, pe care le dezvoltă alături de Ambasadorii săi. Unul dintre aceştia este violonistul Alexandru Tomescu, cel care în 2013 a strâns 13.500 de euro pentru copiii aflaţi în protecţia statului, dedicându-le Turneul Naţional Stradivarius. Artistul va continua şi în acest an să invite publicul Turneului Stradivarius să doneze pentru cauzele HHC România.

„Cred că pentru a construi un viitor mai bun pentru societatea în care trăim trebuie să investim în cei care o vor forma mâine” – declară muzicianul.

Puteți susține cauzele Fundației Hope and Homes for Children România prin cumpărarea unui bilet la Gala Twin Art (o puteți face pe Bilete.ro) sau prin donații directe – aflați detalii de pe site-ul Fundației Hope and Homes for Children România.
Puteți afla mai multe detalii și din comunicatul de presă din secțiunea noastră dedicată.