Ce faceți duminică, 30 martie? De la ora 11:00, la Palatul Național al Copiilor, Gașca Zurli ne așteaptă la un nou spectacol, în premieră națională.

Povestea este o lecție despre prietenie și despre ce înseamnă să îți respecți promisiunile făcute. Fetiței Zurli îi place să se joace, dar când vine vorba să pună jucăriile la loc, găsește tot felul de motive și scuze. Fetița începe să caute tot felul de șiretlicuri, care sa o ajute să scape de sarcina care i se pare atât de dificilă. În ajutor îi vin Lupul și Motanul, care o învață cum să ascundă adevărul și o păcălesc.
 

IDLP-Afis-general
Ca niște prieteni adevărați, Truli, Clopoțel, Zdrănganel și Yupi o ajută pe Fetița Zurli să își facă ordine în cameră și îi arată ce plăcută poate fi această activitate, atunci când ai prietenii aproape și faci ceva din tot sufletul.
Așa cum ne-am obișnuit deja, spectacolul este unul pe care copiii îl vor înțelege imediat, cu multe cântece vesele și dans care îi vor ridica pe toți de pe scaun, indiferent de vârstă.

  • Scenariul original și textele cântecelor Mirela Retegan
  • Cântece orchestrate, compuse şi produse de Cornel Sorian
  • Distributia: Vero Caliman- Fetiţa Zurli, Alex Stama – Clopoţel, Gabi Plopan – Zâna Bună, Răzvan Marina – Truli, Marius Petrescu – Zdrăngănel, Alex Tcaci- Yuppi şi Mirela Retegan – Tanti Prezentatoarea.

Bilete sunt deja puse la vânzare, la Palatul Național al Copiilor și pe eventim.ro, costă 40 de lei de persoană și vă sfătuim să le cumpărați din timp pentru că este posibil să rămâne fără dacă nu vă grăbiți.

Concurs

Prietenii de la Gașca Zurli s-au gândit să vă rezerve un loc în sală, așadar avem de dat o invitație dublă (copil-părinte). Scrieți-ne mai jos (până pe 26 martie – seara) cum reușiți voi să faceți curățenie acasă sau dacă cei mici vă ajută la strânsul jucăriilor sau dacă sunt săritori atunci când vine vorba de pus masa sau strâns masa. Pe 27 martie tragem la sorți și vă anunțăm. Așadar, vreți să mergeți la spectacolul Întâmplări din lumea poveștilor?

Cine a câștigat

Mulțumim tuturor celor care au scris și ne-au povestit despre experiențele lor cu copiii și curățenia. Sorții au decis ca Alexandrina Cocoș să meargă cu cei mici la spectacolul Întâmplări din lumea poveștilor, de duminică, 30 martie. Felicitări!
castigator concurs zurli