recomandari eveniemnteCa în fiecare zi de joi venim cu recomandări pentru voi. De data aceasta nu ne așteaptă un weekend plin de evenimente, dar cele care sunt organizate sunt atât de faine, încât sigur ne vor ocupa tot timpul liber.

  • Joi – 26 iunie

=> Joia aceasta Romeo Fodulu, trainer certificat în fitness și nutriție, cu o experiență de peste 20 de ani în acest domeniu și de peste trei ani în lucrul cu burticile și mămicile, vă dă întâlnire la Crayon Club – aflați mai multe despre eveniment.

  • Sâmbătă – 28 iunie

=> BluParty și Ioana Marinescu, designer florist la Magia Florilor, organizează Primul Atelier de Design Floral pentru copii și părinți. Ioana va stimula creativitatea părinților și copiilor, care vor crea împreună un aranjament floral complex și profesionist, pe care îl vor lua acasă la sfârșit. Copiii vor deprinde prin joc și câteva noțiuni importante despre flori precum când le oferim, cum le oferim, diverse feluri de aranjare și alăturare a culorilor, dar și cum le îngrijim și ce semnifică – citiți mai multe detalii direct din comunicatul de presă oficial.
=> Tot pe 28 iunie avem întâlnire de proporții cu mămici stylish, pentru că organizăm Stylish Mom – Summer Edition – dați click pentru mai multe detalii utile și pentru a afla care sunt surprizele care vă așteaptă la eveniment.
=> Sâmbătă noapte avem Noaptea Lungă a Filmelor Scurte, special pentru cei care vor să se bucure de Grădina Botanică transformată într-un cinematograf în aer liber – aflați detalii despre acest eveniment.
=> La final, nu putem să nu vă spunem că dacă aveți chef de o plimbare pe Dâmbovița cu placa sau caiacul, de acum se poate. E drept că nu e tocmai safe pentru cei mici, dar dacă aveți acasă copii mai măricei care au mai încercat astfel de sporturi e de testat – citiți mai multe informații despre subiect.
Sursă foto: Catherine/ weheartit.com.