Sigur, a venit vacanta. Bubuie internetul de poze de vacanta, fie ca sunt de pe la marea noastra sau marile altora, fie ca sunt instantanee de pe la serbarile de final de an, ca promoveaza mult ravnitul Disneyland sau ca amintesc de vreun Summer Camp din Bucuresti sau din tara.
Partea buna e ca asta e abia inceputul, mai avem inca multe saptamani de timp liber si distractie (mai ales piticii nostri): cu bagaje, balaceli  pe la mare sau pe la piscina , activitati in natura, ture pe la bunici,  biciclit la munte, sesiuni foto si cumparaturi de cadouri pentru cei de-acasa. Vacanta inseamna ca ar trebui sa avem mai mult timp pentru familie, timp pentru cuplu si timp pentru noi, mamele, astfel incat sa simtim cu varf si indesat ca e vacanta.
Stylish Mom – Summer Edition este una dintre acele activitati pe care noi o propunem mamelor intr-o sambata dimineata, cand nu au neaparat chef sa fie in compania copiilor si a tatilor, ci vor timp doar pentru ele. Timp sa stea pe-ndelete la taclale, sa savureze un ceai, sa nu fie cu ochii pe ceas pentru ca au de pregatit pranzul. Intalnirea noastra de la Pescariu Sports & Spa va fi chiar o astfel de intalnire: o dimineata lina cu povesti despre vacanta si despre vara, cu ceai rece & goodies, cu premii simpatice pentru toata familia.
Iata ce v-am pregatit impreuna cu partenerii nostri, nu neaparat ca o recompensa a interesului vostru pentru eveniment, ci ca o bucurie ca vom petrece timp frumos in compania voastra:
-> O invitatie family – all inclusive, pentru o zi – cu acces la facilitatile de sport, fitness, aerobic, piscina interioara si cea exterioara pentru membri – oferita de Pescariu Sports&Spa.
-> Tarif preferential pentru inscrierea micutilor la Summer Camp Pescariu – pentru copii intre 4 si 12 ani.
summer camp pescariu
-> Vouchere de discount pentru zboruri europene si intercontinentale si, prin tragere la sorti, 3 bilete de intrare la Disneyland Paris – puse la dispozitie de Air France Romania.
-> Un sejur de week-end in familie la Hotel Cumpatu din Sinaia – un hotel family friendly numai bun pentru un week-end racoros la munte.
hotel-cumpatu
-> Cateva suprize vizuale si gustative de la Tea Forte: un super ice tea preparat on the spot in pauza de ceai/cafea, un gift bag cu produse si chiar un premiu stylish pe care n-o sa-l divulgam inca…
ice tea tea forte
-> Surprize-rasfat pentru piele (si nu numai) de la Himalaya.
himalaya herbals
-> Plasturi pentru acele momente cand picioarele noastre au avut de suferit de pe urma unor pantofi sau a unor activitati sportive prelungite, de la Hartmann.
-> Un discount generous oferit de Allen Carr Romania si Diana Vasiliu, terapeut antifumat – acelora dintre voi care doresc sa urmeze o sesiune antifumat sau vor sa faciliteze accesul unei prietene fumatoare la un astfel de eveniment.
-> De la stylish Happy Friday, pentru una dintre voi – aceasta t-shirt dress, numai buna de purtat in vacante.
t shirt dress happy friday
 

Save the date & place: 28 iunie, 10.00-13.00 @ Pescariu Sports&Spa

Inscrieri AICI!