Trupa ZURLI vine cu o veste minunată – mijlocul lunii octombrie marchează o premieră națională pentru spectacolele de teatru pentru copii. După ce spectacolul Tiribam Tiribum a încântat atât de mulți copii, este timpul spectacolului AM O CĂSUȚĂ MICĂ să adune copiii veseli.

Spectacolul “AM O CĂSUŢĂ MICĂ” este plin energie și culoare, cântece și veselie, interactivitate și superdistracţie.

Timp de o oră, copiii și părinţii cântă și dansează împreună cu Fetiţa Zurli, Clopoţel, Zdrăngănel și Truli. Cei patru prieteni au pregătit niște farse care o vor surprinde pe Tanti Prezentatoarea, iar Tura Vura se va confrunta cu o sală protejată de Zâna Bună.

Se lasă așadar cu multe cântece vesele și antrenante, costume colorate, recuzită atrăgătoare și multă bucurie.
Cei care au pregătit cu drag spectacolul pentru cei mici sunt:
– Regia Vadim Rusu
– Cântece orchestrate, compuse și produse de Cornel Sorian
– Scenariul și textele cântecelor Mirela Retegan
– Costume Anca Cernea
– Distributia: Vero Caliman- Fetiţa Zurli, Alex Stama – Clopoţel și Tura-Vura, Gabi Plopan – Zâna Bună, Marius Petrescu- Zdrăngănel, Razvan Marina – Truli si Mirela Retegan – Tanti Prezentatoarea.
Costul unui bilet este de 40 de lei de persoană, iar copiii sub 2 ani care sunt ținuți în brațe de părinți nu au nevoie de bilet de intrare.
Biletele s-au pus în vânzare online pe eventim.ro și la casieria CinemaPro de pe Strada Ion Ghica nr. 3, iar pe 5 octombrie (între orele 10:00 – 12:00) se pot cumpăra și de la Puzzle Cafe
Spectacolul are loc sâmbătă, 12 octombrie, la ora 11.00, la CinemaPRO.
Detalii și informaţii suplimentare puteți afla de la numărul de telefon 0728.295.872.