Pe 12 octombrie am fost împreună cu domnișoara mea, la un spectacol chiar foarte captivant, organizat de către (poate deja) celebra gașcă Zurli – Am o căsuță mică. Vă spun sincer că nu prea mergem la spectacole de genul acesta, poate și din cauză că eu fac un pic ”alergie” la muzica aceasta (ușoară) pentru copii. Nu știu de unde mi se trage dar sunt fooooarte selectivă atunci când vine vorba de spectacole sau muzică pentru copii. Totuși, de gașca Zurli am tot auzit și am zis să încercăm. Și chiar a fost foarte bine. Domnișoara a stat câteva minute destul de liniștită la locurile noastre, apoi când a văzut că în fața scenei copiii s-au strâns să danseze, a zis că vrea și ea acolo. Și ne-am dus. Și a fost extrem…dar extrem de încântată. La sfârșit s-a urcat chiar pe scenă (ea și cam 99% dintre copiii prezenți) pentru poze, îmbrățișări sau doar atingeri fugare ale actorilor. Ioana a fost nițel fascinată de zână (cum altfel).

gasca zurli

la spectacol pentru copii

Povestea e chiar captivantă și educativă, personajele vesele (dar nu exagerat de vesele), fiecare are un nume și o poveste în spate, cântecele te prind – mai ales cel cu ”Am o căsuță mică” – pe care, recunosc, am cântat și am ”dansat” și eu. Și vreau să vă mai mărturisesc ceva, la două săptămâni după spectacol, domnișoara mea încă mai cântă și dansează prin casă pe această melodie iar eu… eu am găsit-o pe Youtube și am ascultat-o … singură… de câteva ori. Dar să nu-i spuneți Ioanei….

 
La sfârșitul reprezentației a fost o nebunie de ”ploaie” de confetti.
Dacă v-am făcut cât de cât curioși vă spunem că în curând, mai exact pe 17 noiembrie, Gașca Zurli va pune din nou în scenă spectacolul Am o căsuță mică. Vă ținem la curent. Noi zicem că merită!
Mai multe informații despre cine sunt cei de la Gașca Zurli puteți găsi aici.

am o casuta mica

Foto – Facebook Gașca Zurli