În ordinea numerelor de pe tricou (adică fără nicio logică), avem așa:

La Teatrul Țăndărică rulează fin ”Păcală”, povestea plină de umor marelui nostru erou. El va trece prin situații dificile, în luptă cu preotul, care încearcă să-l pedepsească, cu jandarmul și sfârșește prin a fi păcălit. Cei mici vor învăța cum să nu fie și ei, la rândul lor, Păcală.
Piesa se joacă sâmbătă, de la ora 11.00, se adresează copiilor cu vârste între 5 și 10 ani și durează 50 de minute.
Capra cu trei iezi
A doua zi, duminică, tot de la ora 11.00 și tot la Țăndărică, avem ”Capra cu trei iezi”, o atrăgătoare punere în scenă a poveștii lui Ion Creangă. Aici pot veni copiii cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani. Piesa durează 30 de minute.
Urmează oferta celor de la Paiața Party. Ei vin cu ”Elefănțelul cel curios”, de unde cei mici vor învăța că a fi curios nu e un lucru rău, atâta timp cât asta nu-i deranjează pe ceilalţi.
Spectacolul are loc sâmbătă, de la ora 11.00, durează 35 de minute, este interactiv şi se adresează unui segment de vârstă cuprins între 3-9 ani.
Pentru cei care săptămâna trecută au ratat ”Tigrișorul căruia îi plăceau clătitele”, mai aveți o șansă. Îl găsiți tot acolo, adică la Teatrul Ion Creangă, sâmbătă, de la ora 11.00.
Prima TVȘi pentru cine n-a fost cuminte și nu pupă teatru, să sperăm ca pupă măcar televizor. Sâmbătă, de la 19.30, pe Prima TV, avem filmul de desene animate ”Albă ca Zăpadă și cei șapte pitici”. Daca va inscrieti la concurs inainte sa vizionati filmul, puteti castiga si DVD-ul original ”Albă ca Zăpadă și cei șapte pitici”.