Gașca Zurli a pus în scenă luna trecută piesa “Am o căsuță mică” care a încântat atât copiii, cât și părinții și, la cererea celor mici și celor mari, duminica aceasta se joacă iar. Cu energie, multă culoare, povești și jocuri, actorii de la Zurli invită copiii să nu fie doar spectatori, ci să se implice activ în piesă, să ajute personajele, să cântec și să danseze alături de ei.

Timp de o oră, copiii şi părinţii cântă şi dansează împreună cu Fetiţa Zurli, Clopoţel, Zdrăngănel şi Truli. Cei patru prieteni au pregătit nişte farse care o vor surprinde pe Tanti Prezentatoarea, iar Tura Vura se va confrunta cu o sală protejată de Zâna Bună.

Se găsesc aici toate ingredintele unui spectacol minunat: cântece vesele şi antrenante, costume colorate, recuzită atrăgătoare şi multă bucurie.

Povestea spectacolului e foarte simplă. Gaşca Zurli are nevoie de o căsuţă în care să locuiască toate animăluţele de pluş prietene. Aceasta se construieşte chiar sub ochii celor mici, iar Tura Vura vine să o strice. Cum reuşesc să o sperie şi de aceasta dată copiii din sală împreună cu Fetiţa Zurli, Clopoţel, Zdrăngănel şi Truli? Cu o tocaniţă de legume şi o salată de fructe. Tura Vura, vrăjitoarea care mănâncă numai cartofi prăjiţi şi ciocolată, este nevoită să promită cu degetul pe nasuc, de data asta, că o sa mănânce sănătos daca vrea să fie primită în Căsuţa Zurli. Zâna Bună le dă, ca întotdeauna, o mana de ajutor celor din Gaşcă.

Cine vrea să ajungă la piesă trebuie să știe că are loc duminică, așa cum spuneam și mai sus, 17 noiembrie, de la ora 11:00, la CinemaPRO. Noi avem de dat o invitație dublă la un concurs fulger. Dacă ne spuneți aici, în comentarii, dacă știți de Gașca Zurli sau ați mai fost la spectacolele marca Zurli, intrați automat în tragerea la sorți de vineri, 15 noiembrie! Succes!
LATER UPDATE:
Câștigătoarea invitației este mămica Raluca Ioana-Ghinea! Felicitări, sperăm să vă bucurați de spectacol și mulțumim tuturor pentru participare! 🙂