Weekend-ul acesta Cenușăreasa își petrece timpul liber la Puzzle Café. Sâmbătă (16 noiembrie) și duminică (17 noiembrie) de la orele 10:30 și 12:00 copiii sunt invitați la spectacol de teatru, un spectacol în care află povestea prințesei care nu renunță să-și dorească o viață mai bună și care află că atunci cînd îți dorești ceva din tot sufletul, acel ceva poate chiar să ți se întâmple.

Din spectacol, copiii află şi că nu întotdeauna ți se întâmplă ceea ce îţi doreşti imediat. Poate să dureze un timp, așa cum a fost și în cazul Cenușăresei.

Copiii devin parte și din acest spectacol. Ei îi vor da o mână de ajutor Cenușăresei să-și termine mai repede treaba pe care i-a dat-o mama vitregă și tot ei sunt cei care îl vor ajută pe prinț să o găsească.

Așa cum ne-am obișnuit la spectacolele Zurli, copiii nu stau doar ca spectator, ci interacționează cu actorii, trecând de parte binelui și ajutând personajele.
Dacă ai voștri vor să facă cunoștință cu Cenușăreasa sau dacă vor să-i țină partea în fața personajelor rele atunci mai trebuie să știți că prețul unui bilet este de 10 lei pentru copii și 15 lei pentru adulți (micuții care nu au împlinit încă 2 ani nu pltătesc biletul de intrare)
Rezervările se fac la numărul de telefon 0728. 295. 872.
PS – încă mai aveți timp să participați și la concursul fulger prin care puteți câștiga o invitație dublă la piesa de teatru “Am o căsuță mică”.