Despre Albă ca Zăpada știm cu toții câte ceva, numai că povestea nu a fost spusă tocmaaai corect. În loc de cei 7 pitici e de fapt doar Mutulică care face cât 10 pitici nu doar cât 7, numai că lucrurile se complică un pic. Asta pentru că mama cea rea mușcă din mărul otrăvit și nu Albă ca Zăpada, apoi copiii învață de la personajele pozitive să nu deschidă ușa străinilor și nici să nu primească daruri de la ei… v-am cam încurcat, nu? Ideea principală este că povestea se schimbă cu ajutorul actorilor de la Teatrul Zurli, într-un spectacol care are loc duminica aceasta de la ora 10 și jumătate și apoi din nou de la 12:00 la Muzeul Ţăranului Român.
Foarte tare este că cei mici nu vor fi doar spectatori, ci vor deveni personaje în piesa de teatru, vor ajuta personajele și se vor juca alături de Albă ca Zăpada, Mutulică şi Maştera.
Preţul unui bilet este de 10 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi, iar pentru accesul în sală este nevoie de rezervare prealabila la numarul de telefon sau 0728. 295. 872 sau adresa de mail contact [@] zurli [.] ro