Update: Dacă ești abonat al newsletterului nostru și deci membru al UrbanKid.ro Club vei primi, în timp util, înainte de târg, o invitație pe care o poți tipări pentru a intra gratuit la KIDEX. Abonează-te acum!

Dragi pitici, mămici, tătici, bunici aflați că, în curând, va începe târgul pentru copii ”Kidex”. Așadar, în perioada 25 – 28 martie, sunteți așteptați cu mic cu mare la Pavilionul Expozițional Romexpo, unde vă veți întâlni cu specialiștii, veți vedea care sunt ultimele noutăți (haine, accesorii, etc), veți putea face cumpărături și, nu în ultimul rând, vă veți distra de minune alături de cei mici.
Kidex a pregătit pentru această ediție o serie de tombole și concursuri și, bineînțeles, și premii pentru câștigătorii acestora. Aveți de ales între trei tombole (tombola bebelușului, a frumuseții și a viitoarei mămici) și trei concursuri (Iepurașul din burtică, Maratonul cărucioarelor și Țup-țup bebe).
Mămicile vor avea ocazia să vorbească cu specialiștii în domeniu despre tot ce le interesează. Viitoarele mămici vor afla, cu această ocazie, mai multe detalii despre sarcină, naștere, alăptare, etc.
Kidex pune la dispoziție și toate facilitățile pentru ca mămici cu pitici: ”Zona de îngrijire” – pentru schimbat scutecul sau ”Zona de alăptare”.
Programul de vizitare începe de la ora 10.00 și se termină la ora 19.00, excepție face ultima zi (28 martie) când programul este până la ora 18.00. Intrarea se face prin Poarta B (cea din B-dul Expoziției) și costă 7 lei, iar parcarea 1 leu/h.