evenimente recomandari copiiNe vedem joooi, ne vedem joooi! Asta am spus săptămâna trecută când povesteam despre evenimente și de fapt nu ne-am ținut de cuvânt pentru că ne-am văzut cu multă lume marți la evenimentul “Relații fericite, familii fericite #4 – M-am săturat să mă cert cu tine”, despre care vă vom povesti pe larg zilele acestea când vom fi un pic mai creativi. Și pentru că tot a venit vorba despre creativitate, știați de Academia de creativitate “feel smART”? Este un centru de activităţi dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 1-13 ani, dar şi părinţilor celor mici, și are ca scop stimularea creativităţii şi a încrederii în sine ca elemente esenţiale în dezvoltarea armonioasă a copiilor. Sună minunat nu? Se organizează multe atelierele de creaţie, despre care aflați mai multe din comunicatul de presă oficial.
Până una alta e final de săptămână, deci am venit cu recomandări bune de luat în calcul.

  • Joi – 13 februarie

E 13, dar e cu noroc dacă ajungeți la spectacolul-atelier pentru copii “Sub o frunză atâtica”, recomandat copiilor cu vârste între 1-5 ani. Prețul este de 50 de lei, părinții nu plătesc și dacă veți veni cu frățiorii sau surioarele veți primi reduceri – detalii în anunțul oficial.

  • Vineri – 14 februarie

E Sfântul Valentin și înainte de o cină romantică cu partenerul, puteți să mergeți cu cei mici la un alt spectacol-atelier: “Vrei să fii prietenul meu?”, recomandat copiilor cu vârste între 1-5 ani – informații în comunicatul de presă oficial.

  • Sâmbătă – 15 februarie

Sâmbătă e o zi plină de evenimente și ateliere dedicate kinderilor.
=> De exemplu, avem atelier de dicție pus la cale de Fundația Calea Victoriei, unde actrița Marcela Andrei, cu o îndelungată experiență de lucru cu copiii, le va oferi celor mici cele mai bune tructuri pentru cuvinte spuse corect – detalii în comunicatul de presă.
=> Tot sâmbătă, pentru cei care cred în povești și creativitate, Meda Popea- Arts & Events pornește un laborator de scriere creativă pentru copiii cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani, intitulat “Povești povestite”. Laboratorul cuprinde opt module a câte 90 de minute și va avea loc la Cărturești Verona – detalii în comunicatul de presă oficial.
=> Tot sâmbătă, și tot la Cărturești Verona, avem o incursiune în lumea condimentelor – PovesteaMirodeniei, în care cei mici află despre meleaguri și povești, migrația condimentelor și importanța lor în viețile oamenilor – detalii în anunțul oficial.
=> Se deschide Orășelul Cunoașterii, primul muzeu interactiv, pentru copii, de la noi. V-am povestit mai multe despre el aici.

  • Duminică – 16 februarie

=> Duminică de dimineață, Gașca Zurli ne dă întâlnire de la care nu se lipsește nemotivat! Unul dintre cele mai haioase spectacole pentru copii, TIRIBAM TIRIBUM se joacă pentru prima dată anul acesta, la ora 11.00, la CinemaPro – detalii în comunicatul oficial.
=> Special pentru mămici și viitoare mămici, la Caffe D’arthe se organizează Cafeneaua Mămicilor, proiect care își propune realizarea periodică a unor intâlniri in care mămicile să poată socializa, învăța și împărtăși experiențe. De data aceasta, invitata specială este Mara Popescu, Educator Prenatal Lamaze și Doula – informații complete în anunțul oficial.
Voi ce planuri aveți pentru acest weekend?
Sursă foto: Ultimate_Barbiie/ weheartit.com.