Este vorba despre un Talcioc Urban organizat pentru Matei, un bebeluș care are aproape 5 luni, și care suferă de o malformație congenitală a buzei și a palatului dur și moale, în termeni medicali cheilopalatoschizis sau, în termeni populari, gură de lup. În prima luna a anului el va fi operat, numai că asta înseamnă 11 mii de euro, sumă mare de bani pentru familia bebelușului.
Pentru a venit în ajutor s-a organizat un Talcioc Urban, chiar de ziua noastră, a românilor, de 1 Decembrie.
Așadar, pe strada Naum Râmniceanu, nr. 5 (zona Perla) vom găsi de la cosmetice făcute în casă, la gustări pregătite de mămici iscusite sau bijuterii ori jucării mai vechi sau mai noi. Cu fiecare achiziție îl ajutăm pe Matei.
Recapitulăm pe scurt? Talciocul Urban de iarnă pentru Matei are loc pe 1 decembrie de la ora 11:00 și până seara la ora 18:00, la Showroom, str. Naum Râmniceanu, nr.5 (zona Perla). Taxa de talciocar este 20 de lei, iar intrarea 10 lei, suma va fi donată lui Matei.
Până mâine, aruncați un ochi și pe blogul Talciocului Urban, veți găsi aici multe obiecte licitate de diverși creatori hand-made și nu numai, toate în folosul lui Matei și pentru acoperirea celor 11.000 de euro pentru operația din Viena.