Să vă explic pentru a înțelege exact despre ce este vorba. Piesa de teatru despre care vă povestesc de numește “Să fim copii de CRĂCIUN” se joacă, așa cum vă spuneam și mai sus, pe 7 decembrie, de la ora 19:00 la Sala Tinerimea Română, adică față în fața cu Teatrul Bulandra.
Spectacolul este pregătit de Alexandra Rădescu și Laura Dolis care s-au dus de mai bine două luni la centrele The Door din Mogoșoaia și Mia’s Children din comuna Roșu, pentru a-i învăța pe copiii mai puțini veseli decât ai noștri despre teatru. Laura a decis anul trecut să înfieze o fetiță, iar experiența ei, plus dorințele și senimentele copiilor au fost mai mult decât îndeajuns pentru povestea din spatele piesei de teatru.
Toți banii strânși din bilete (tichetul de intrare costă 35 de lei) și din vânzarea desenelor, picturilor sau bravurilor (realizate tot de copii) care vă așteaptă înainte de piesa de teatru la o expoziție dedicată vor fi folosiți pentru cursurile de dans, pictură, înot sau alte workshop-uri la care vor să participe copiii din centrele de plasament. Gândiți-vă că este ca și cum cu doar câțiva lei deschideți drumul și imaginația unui copil care nu a fost atât de norocos precum alții și care are nevoie de un pic de ajutor acum.
La spectacol suntem așteptați și cu mai multe concerte surpriză.
Eu vă las cu o filmare de la repetiții și sper să ne vedem acolo, da? 🙂