targ scolarel
Școala a început acum câteva săptămâni, dar asta nu înseamnă că toată lumea are tot ce-i trebuie pentru anul școlar. Mereu se găsesc niște cărți de luat sau niște rechizite de care toată lumea a uitat atunci când ați fost la cumpărături pentru primele zile de școală. Ca să nu mai zic de jucării! Niciodată nu am înțeles de ce începutul de an școlar înseamnă doar achiziționarea de cărți, caiete, creioane și alte asemenătoare, cei mici au nevoie și de jucării educative care să le distragă atenția uneori de la cursuri. 🙂
De astăzi și până duminică, 2 octombrie, la Palatul Copiilor are loc prima ediție a Târgului Educațional “Școlărel”, eveniment care nu este dedicat doar școlarilor, pentru că aici sunt și tot felul de jucării, hăinuțe pentru serbările de la grădiniță sau de la școală, prezentări ale cluburilor pentru copii sau ale centrelor after school.
În plus, tot târgul va fi sărbătorit prin spectacole, concursuri cu premii și dulciuri pentru copiii cuminți!
Mergem “să-l vizităm pe Școlărel”?
LATER UPDATE:
Târgul s-a amânat din păcate și organizatorii evenimentului ne-au spus că nu ne pot da o dată exactă, dar că se preconizează că la începutul anului viitor (mai precis în luna ianuarie) se va organiza!
Sursă foto: Surface Forces/ Flickr.com.