Lumea MOMO
Ne bucurăm de oaspeți!! Așa că, vă așteptăm cu mic cu mare să veniți la o culoare, ceva lut, împletituri din lână, dans, bijuterii din hârtie, povești… ceai, turtițe, zâmbete și gânduri frumoase!!
Așa începe invitați pentru copii, care vine de la Lumea MOMO, la Ziua Deschisă a tuturor Atelierelor.
Cum adică “ziua deschisă”? Atunci când nu poți alege din multitudinea de activități care-ți sunt simpatice nu ești nevoit să te limitezi la una singură, ci poți să le alegi pe toate. Pictură, modelaj, instrumente muzicale, dans, bijuterii din hârtie, culori, zâmbete și voie bună, că de restul facem rost – cu acestea sunt așteptați copiii veseli sâmbăta aceasta, de la ora 11:00 șa 15:00 la Lumea MOMO.
Intrarea e liberă, numai să dați de veste și să vă țineți de cuvânt. Sunați la 0723.565.113 sau la 0723397871 și urmăriți evenimentul pe Facebook, tot de acolo aflați și locul de întâlnire.

Seara este pentru adulți

Dacă sâmbătă de dimineață am mers cu cei mici la ateliere, atunci seara este a părinților.
Se joacă teatru și nu orice fel de teatru, ci de sufragerie. “Camil. Un oarecare” este titlul piesei.
Dacă nu aveți deja locurile rezervate pe pernițe (pentru că, așa cum vă spuneam, e teatru de sufragerie, deci nu avem sală de spectacole) atunci dați repede telefon pentru că în prețul biletului (de 25 de lei de persoană) avem inclus și ceai de ghimbir cu scorțișoară.
Mail la lumealuimomo [@] gmail [.] com sau tel 0723.565.113 până în ziua spectacolului și urmăriți și evenimentul pe Facebook.