Atelier de Quilling
Pentru că toate culorile sunt frumoase și pentru că mulți nu știu sau nu reușesc să se joace cu quilling, Jucariidinlemn.com ne invită sâmbătă, 26 martie, de la ora 10.00 la un atelier pe această temă, la sediul din Bulevardul Timișoara, nr. 84.
Timp de două ore copiii, cu vârsta de peste 7 ani, se vor juca, cu tot felul de hârtii colorate și lipici, iar dacă mămicile vor fi cuminți și vor dori și ele să se alăture jocului, vor fi  primite, dar doar cu acordul picilor! 😛
Despre cum să răsucim hârtia ne va povesti Cristina Podgoreanu, iar cursul durează două ore, prețul biletului fiind de 40 lei pentru fiecare participant (toate materialele pentru curs sunt incluse în preț) iar toate frumusețile făcute de cei mici pot fi luate fără probleme acasă de părinți și așezate cu grijă în cel mai prețios loc din casă, adică la loc de cinste.
Cele mai corecte trei lucrări (pentru că frumoase sunt toate) vor fi premiate cu un set de quilling Elfmarket.

Trebuie să vă grăbiți un pic – sunt doar 25 de locuri! Așa că ar fi bine să vă faceți o programare din timp, la adresa de mail jucarii@jucariidinlemn.com sau la numărul de telefon 0372 766 528.

Voi v-ați „jucat de-a quilling” până acum?
Sursă foto: Ohmeaghan/ Flickr.com.