atelier-copii-mici
Curs gratuit de improvizatie teatrala sambata, 19 martie.
Dupa trei ani in care TFF prin SCOALA DE IMPROVIZATIE a oferit cursuri de improvizatie teatrala adultilor interesati sa-si dezvolte abilitatile de comunicare, sa se distreze, sa se joace si relaxeze, incepand cu luna martie, vom oferi permanent si cursuri pentru copii destinate JOCULUI SERIOS. Aceste cursuri vin sa completeze educatia formala si sa antreneze abilitati importante ce nu sunt adresate in cadrul scolii.
Copiii au capacitatea inascuta de a se juca si de a fi creativi. In timp insa, datorita educatiei scolare, care ofera mai degraba raspunsuri, decat pune intrebari, aceasta capacitate se diminueaza. Din aceasta cauza, IMPROVIZATIA TEATRALA este esentiala pentru dezvoltarea copiilor. Prin improvizatia si joc, copiii isi pastreaza vie imaginatia si creativitatea si deprind abilitati esentiale pentru lumea de maine, precum capacitatea de a comunica, de a propune actiuni, de a asculta, de a fi prezent, de a fi flexibil etc.
Cu ocazia deschiderii noului sediu pe Bd. Hristo Botev nr. 7, TEATRUL FARA FRONTIERE va invita sambata, 19.03. intre orele 11:00-13:00, sa participati la un curs promotional de improvizatie teatrala dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 14 ani.
Program: sambata, 19.03. intre orele 11-13
Adresa: str Hristo Botev nr 7, ap 1, etaj 1, interfon 02.
In cazul in care va inscrieti la cursul care incepe pe 26 martie, si care include 4 sedinte, ora este GRATUITA.
Cost curs promotional: 25 RON
Cost modul 4 sedinte: 150 RON
Pentru informatii suplimentare: http://scoaladeimprovizatie.ro/2011/03/15/de-ce-improvizatie-pentru-copii-complementaritatea-cu-educatia-scolara/.
Participarea numai cu inscriere prealabila pana vineri, 18.03, ora 18.00, la tel: 0727866673 si tff@teatrulfarafrontiere.ro.