De data aceasta, târgul are loc între 27 februarie și 3 martie și aici avem promisiuni că vom găsi de la tradiționalul fir roșu și simplu, până la obiecte handmade, unice, care pot fi dăruite celor mai dragi persoane din viața noastră: mămici, copii, învățătoare, educatoare, prietenilor și de ce nu și tăticilor și fraților.
Organizatorii spun că vor să aducă în fața noastră “mărțișorul de oraș, mărțișorul rustic, mărțișorul tip goblen, mărţişorul tradiţiilor reinventate sau miniaturile din sticlă ale anilor 80 ca un contrapunct la creațiile ultimilor ani” ceea ce nouă ni se pare foarte fain și așa am ieși din sfera deja tradiționalelor mărțișoare pe care le găsim pe toate tarabele din centrul orașului.
Vom fi așteptați, desigur, și cu dulciuri. De la mere și prăjituri făcute cu dragoste în casă, la turtă dulce și sucuri naturale sau fructe uscate.
De asemenea, pentru cei mici se pregătește o piesă de teatru cu păpuși și umbre: Baba Dochia, susținută de trupa Tropăiele.
Gata! Nu vă mai povestesc nimic pentru că vă stric toată surpriza. Vă propun să așteptăm puțin până se deschide târgul și să luăm aminte că biletul de intrarea este de 6 lei, 3 lei pentru elevi, studenți și bunici.