Dovleci uriasi, vrajitoare din povesti, muzica buna si distractie cat mai multa! Te asteptam pe 29 octombrie in City Mall, intre orele 18:00 – 20:00, la un super eveniment de Halloween.
Pitici, parinti si bunici sunt asteptati sa sculpteze cel mai frumos si infricosator dovleac, sa picteze cele mai de speriat vrajitoare si personaje. Surprizele si concursurile cu premii nu vor lipsi pentru ca petrecerea sa fie si mai interesanta.
Cei mai talentati copii de la Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei vor pregati un super spectacol de muzica si dans pentru a le imbuna chiar si pe cele mai rele personaje.
Dulciurile si baloanele modelate vor fi impartite gratuit de cei mai haiosi animatori costumati in dovleci, vrajitoare sau printese.
Costumeaza-te si tu si ai sansa sa castigi premii surpriza.
Evenimentul este realizat in parteneriat cu Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei.
Sponsorii acestui eveniment sunt : Bruno Funny Shop, Cityplex, Diverta, Kids Planet, Sed Isco Foto Studio, Sprider Stores, Toy Zone.
Localizat la 5 minute de Piata Unirii, in Piata Eroii Revolutiei, City Mall este PRIMUL centru de acest gen lansat in semicercul de sud al Bucurestiului, asigurand servicii moderne si de calitate pentru cei peste 700.000 de locuitori din zona. Shopping la City Mall inseamna peste 60 de magazine care comercializeaza o varietate de branduri recunoscute pe plan international, printre care: Hondos Center, Motor Jeans, Meli Melo, Killtec, Stone Creek, House of Art, Office Shoes sau Columbia Sportswear (la parter), Sprider, Benvenuti, Lotto, Triumph, Jolidon, TinaR , Skiny (la etajul 1) si multe altele.

City Mall
Sos. Oltenitei, nr.2, sector 4
Bucuresti
www.city-mall.ro