Luuume, luuume, copii și părinți trebuie de mâine și până pe 12 februarie sunteți invitați la Kids` Dino Dig, eveniment educativ și mega-distractiv pentru cei mici.
Începem cu o poză de la evenimentele din trecut, care arată cam așa:

Ați mai văzut voi întâlniri dedicate celor mici la care toți copiii să fie la fel de atenți precum în poza de mai sus? Noi nu prea… ceea ce înseamnă din start că evenimentul despre care vă povestim este super fain. 😀
La Plaza România, de mâine și până pe 12 februarie, așa cum vă spuneam și mai sus, copiii sunt invitați să descopere care sunt cele mai mari secrete arheologice și să pornească într-o expediție a “oamenilor de știință”, sub îndrumarea atentă a unui profesor de paleontologie.
Piticii vor afla de la care sunt instrumentele necesare săpăturilor arheologice, până la ce dinozauri au trăit acum milioane de ani pe pământ. La finalul “cursurilor”, cei mici primesc și diplome de experți în paleotologie, deci vor porni cu dreptul în tainele cercetării, după care vor admira scheleți de dinozauri și o expoziție cu fosile. 😛
Teoretic, copiii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani sunt “vizați”, dar dacă ai voștri sunt mai micuți asta nu înseamnă că nu trebuie să ajungeți aici, pentru că există un spațiu de joacă special realizat pentru ei. Jocurile tematice și concursurile sunt doar câteva dintre surprizele care-i așteaptă acolo.
Mai multe detalii despre program găsiți în comunicatul de presă din secțiunea specială, eu vă las acum cu afișul evenimentului și sper că v-am făcut curioși destul de mult pentru a da o fugă pe acolo.