StudioFun ateliere pentru copii creatii
Ne-ați spus de multe ori că prezentăm doar evenimentele din București. Facem asta pentru că am pornit de la o “scală mai redusă” căci nu avem cum să adunăm, pentru moment, toate evenimentele frumoase din țară. Cu toate acestea, promit că vom încerca de acum încolo ca măcar o dată la o anumită perioadă de timp să vă povestim și despre activități din alte localități.
La Iași, de exemplu, copiii nu se pot plictisi deloc, pentru că la Galeriile Comerciale Carrefour se organizează frecvent activități recreative pentru cei mici. De la pictură, la desen, modelaj, colaje, confecționare de accesorii sau pictură pe sticlă, ceramică sau pe textile, toate aceste activități îi așteaptă pe cei mici. Cum locația este într-o galerie comercială, părinții care vor să-și facă toate cumpărăturile îi pot lăsa pe pitici aici să se distreze până termină ei cu treaba. 🙂
Părinții din Iași trebuie să știe că până la finalul lunii ianuarie se pot bucura cu cei mcii de Atelierul de Povești (în care cei mici ascultă poevști și se întâlnesc cu personajele preferate), iar din februarie începe Carnavalul de la Veneția.
În viitorul apropiat, organizatorii ne-au promis ateliere de Lego, de gătit pentru copii (mâine, poimâine ajungeți acasă și găsiți cina preparată de copii), seri de karaoke și de zumba și muulte altele.
Avem părinți din Iași care ne citesc? 😛
PS – era să uit: informații despre ateliere și înscrieri la 0757404057.
Sursă foto: StudioFun-ateliere pentru copii creativi/ Facebook.com.