”Învață să ai un copil sănătos” este motto-ul sub care Asociația Secretul Evoluției desfășoară o serie de evenimente ce au ca scop promovarea alăptării și îngrijirea sănătoasă a copiilor.
Astfel, sâmbătă, 10 aprilie 2010, de la ora 10.30, la Târgu Jiu va avea loc conferința cu tema ”Igiena și alimentația copiilor. Aceasta va avea loc la Teatrul Dramatic ”Elvira Godeanu” și va fi susținută de dr. Ana Culcer, care conduce secția de Neonatologie a Spitalului Universitar din București, și de alți medici specialiști în nutriția copilului.
Evenimentul se adresează părinților și viitorilor părinți care, cu această ocazie, vor putea pune întrebări specialiștilor din domeniu.
Pentru cititorii noștri din Târgu Jiu, care vor să participe la acestă conferință, îi anunțăm că biletul costă 15 lei și îi așteptăm să ne povestească. Bucureștenii mai au de așteptat până când va veni și rândul lor – evenimentul din Capitală e programat pentru luna noiembrie.
De pe site-ul asocitatiei puteti cumpara cateva cd-uri educationale: Totul despre alaptarea si ingrijirea copilului mic, Curs de Babysitting, Cresterea imunitatii copilului tau (DVD).