Dacă ieri vă spuneam despre Târgul Jucăriilor, astăzi vă mai povestesc despre încă două evenimente frumoase care au loc în Parcul Herăstrău în acest week-end.
Începând de mâine și până pe 15 mai, aici are loc “Grădina de vară”, eveniment care vrea să ne aducă aminte de Bucureștiul de altă dată, cu jobene și monoclu, semințe de flori pentru balcoane frumoase și colorate, ghivece, accesorii pentru grădinărit, pălării largi și multă lume bună! Cam de asta vom avea parte, pentru că aici vor veni peste 100 de comercianți cinstiți care ne vor oferi ceea ce au ei mai bun: zâmbete și produse frumoase numai bune de luat acasă.
Apoi, după ce ați trecut pe la Grădina de vară e musai să vă odihniți un pic, pe un fotoliu moale și cu o carte bună, în timp ce copiii sunt atenți la un spectacol de teatru pentru copii, se joacă cu ceilalți sau pur și simplu aleargă pe iarbă, căci tot la Herăstrău avem parte de un nou final de săptămână cu Roaba de cultură, tot la pajiștea Pescăruș.
Programul pentru Roaba de cultură din acest final de săptămână este:

Sâmbătă, 12 mai:

  • 17:00 – 19:00 Atelier de Reciclare creativă: bijuterii din reviste
  • 18:30 – 19:30 Concert de chitară cu Mihai Melinescu și Tudor Anghelescu
  • Latin american evening

Duminică, 13 mai:

  • 18:00 – 19:00 Teatru de păpuși, trupa Hai Hui, piesa ,,Fata babei și fata moșului”
  • 19:00 – 21:00 Atelier de Automasaj

Acestea fiind spuse, noi vă lăsăm, pentru că trebuie să ne pregătim să ieșim și noi în parc! Să vă distrați și să vă bucurați de soare!
Sursă foto: Lodderup/ Flickr.com.