E din scurt, dar poate vă faceți timp până diseară și ajungeți la Din Casă (Str. Constantin Coandă 18) pentru că aici, de la ora 17:30 are loc o întâlnire cu psihoterapeutul Lucian Negoiță, de la Centrul Psiho Armonie, unde părinții prezenți povestesc despre… despre ce credeți? Despre parenting!
Intrarea este liberă, numai că numărul de locuri este limitat, așa că dați repede un mail la ceiprincasa [@] gmail [.] com sau un telefon la 0743.060.669 și întrebați dacă mai sunt locuri, apoi rezervați câteva pentru voi și prietenii părinți.
Acum că am reușit să vă povestesc despre eveniment și știți despre ce este vorba, vă propun să vă spun câte ceva și despre Din Casă. Este un concept de tipul “open house”, unde toți “prietenii prietenilor prietenilor” familiei care a deschis locația sunt așteptați cu brațele deschise mereu. Cu alte cuvinte, este un loc pentru oameni faini cu povești faine. 😀
Aici se întâmplă mereu câte ceva: ba se gătește ceva bun, ba miroase a cafea tare sau e loc de un mic târg de cadouri ori un eveniment, așa că mai mereu veți descoperi oameni veseli care să vă primească cu zâmbetul până la urechi.
Singurul “defect” aș zice este că e deschis doar de luni până vineri, de la 9:00 la 21:00, aș fi vrut să fie non-stop, dar deh, oamenii veseli se mai și odihnesc. Îi găsiți pe Facebook pentru a fi la curent cu tot ce mișcă… în casă.
Sursă foto: Din Casă/ Facebook.com.