Mâine, adică sâmbătă, avem două ateliere, unul pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2 și 4 ani și celălalt pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 10 ani.
Să le luăm pe rând și să povestim despre fiecare, pentru că așa se cuvine.

Ouă pictate, de mânuțe decorate pentru masa de Paști cu trupa de înaintași (2-4 ani) – orele 10.00, 11.15

Aduceți trei ouă crude din care ați scos gălbenușul (v-am povestit noi acum ceva vreme cum se golește un ou) sau de nu reușiți veți găsi la Lumea lui MOMO ouă din polistiren. Pe toate le veți colora cum știu copiii mai bine. Cu îndemânare și veselie.

Puișori, fluturași, ouă de Paști…. din pânze, fetru, ațe și nasturi cu trupa de cutezători și Meșteri Povestitori (5-10 ani) orele 11.30

Coșul Bucuriei trebuie umplut cu tot felul de lucrușoare făcute de mâinile copiilor, așa că la Lumea lui MOMO lumea se pune pe cusut, decupat, tăiat și lipit.
Bine de știut este și prețul activităților, astfel un atelier costă 45 lei, iar programul din această sâmbătă este următorul:

  • Ora 10.00 (copiii cu vârsta între 2 și 2,5 ani)
  • Ora 11.15 (copiii cu vârsta între 3 și 4 ani)
  • Ora 11.30 (copiii cu vârsta între 5 și 10 ani)

Părintele este încurajat să rămână alături de copil și să lucreze împreună. Nu se percepe un cost suplimentar și, toate obiectele se iau acasă pentru a ne bucura de ele și după ce s-a terminat atelierul
Înscrieri la lumealuimomo [@] gmail [.] com, detalii la 0723.565.113