Gradina cu artisti
Să vă explic: în parcul Grădina Icoanei pe 27 și 28 august, adică acum, week-end-ul acesta, toți copiii și toți părinții iubitori de artă se vor întâlni, pentru că se inaugurează evenimentul „Grădina cu Artiști”!
De dimineață, de la ora 11:00, și până seara la 20:00 aici se organizează o mulțime de activități una mai faină decât alta: ateliere de pictură, aerografie, modelarea ceramicii, fotografie, expoziție cu vânzare de bijuterii hand made! Unele dintre acestea sunt doar pentru părinți, altele și pentru copii, cert este faptul că toată lumea se distrează! De exemplu, poate copiii vor dori o codiță colorată (pentru că vor fi prezente și persoane care fac „string art”) sau poate vor să afle cum se fac tablouri din ațe colorate ori poate aveți o bicicletă pe care vreți să o înveseliți prin desene.
Unul dintre evenimentele care mie una mi-au „făcut cu ochiul parcă ceva mai mult decât celelalte” este picnicul cu artiști! Practic dacă vom merge la acest picnic desculți vom pleca acasă cu o pereche de șosete pictate manual la atelierul de pictură! Cât de faină poate să fie ideea? 😀
Ne vedem acolo? Citiți despre eveniment și pe blogul oficial Grădina cu Artiști!