Cum parcurile sau alte zone liniștite din București sunt, în această perioadă, gazde pentru o mulțime de evenimente, le aveți pe mai toate mai jos ca să aveți de unde alege.
În Parcul Cișmigiu de dimineață avem teatru pentru copii și de la ora 17:00 se pune în scenă o piesă și pentru cei mici și pentru cei mai mari.
La Vila Rodizio de lângă Grădina Icoanei are loc cel mai frumos eveniment cu flori, unde aveți șansă să și învățați cum să faceți un aranjament floral.
Palatul Șuțu este deschis colecționarilor, pentru că aici are loc Târgul Colecționarilor de tot felul.
Cel mai dulce eveniment are loc în parcul de la Academia de Științe Agricole și Silvice (de pe Bulevardul Mărăști) unde se organizează Festivalul Dulceții. Ce puteți face aici? Păi puteți cumpăra sau doar gusta dulceață și compot câd să vă ajungă o toamnă întreagă!
Să nu uitați de „August de vacanță” din IOR, unde au loc tot felul de târguri și activități care mai de care mai distractive, și să știți că proiectul „Roaba de cultură” continuă până la mijloc de octombrie la Herăstrău.
Așadar nu mai aveți nimic altceva de făcut decât să ieșiți din case cât mai repede! Pe locuri… fiți gata… start! La distracție!
Sursă foto: Dan Harrelson/ Flickr.com.