festivalul international al circului
Zilele acestea în București are loc a patra ediție a Festivalului Internațional de Artă a Circului. Cu jonglerii aduse special din Spania, Italia și Serbia, nu aveți voie să nu fiți prezenți, mai ales că e imposibil ca vreun copil să plece trist de la un spectacol de circ.
Circul “Aquatico Zopis” din Spania susține spectacole la sediul din Aleea Circului nr.15. La spectacole veți vedea corali, broaște țestoase, scoici, căluți de mare și pești răpitori care dansează, fac jonglerii și acrobatii.
Circul “Aquatico Loredana Bellucci” din Italia vă invită la spectacole lângă Piața Râmnicu-Sărat, la fosta bază sportivă “Spartacus”, de pe Bd. Liviu Rebreanu nr. 3. Aici ni se promit călătorii alături de pirați, vom întâlni hipopotami, pinguini, șerpi, pelicani sau țestoase care vor să se joace alături de copii.
Circul “Americano” din Serbia susține spectacole în Parcul Drumul Taberei, de lângă Piața Moghioroș, strada Brașov nr. 21 A. Numere de iluzionism și acrobație sunt doar câteva dintre surprizele cu care ne așteaptă spectacolele.
Și acum că v-am povestit câteva despre fiecare spectacol în parte și unde au loc acestea, cred că trebuie să vă mai povestesc și despre programul evenimentelor, nu?

  • Luni – Joi, 28 mai – 31 mai inclusiv – spectacole de la ora 10.00 în toate cele trei locații
  • Vineri, 1 iunie – spectacole de la ora 10.00 și de la ora 18.30 în toate cele trei locații
  • Sâmbătă, 2 iunie și duminică, 3 iunie – spectacole de la ora 11.00 și de la ora 18.30 în toate cele trei locații
  • Marți, 5 iunie, la ora 18.30 – Festivitatea de decernare a premiilor Festivalului Internațional de Artă a Circului

Prețurile sunt după cum urmează

  • stal1: 25 RON
  • stal2: 20 RON
  • loja1: 30 RON

Pentru grupuri organizate din grădinițe, școli, licee, facultăți prețul biletelor este de 18 lei.