studio parc
O lună întreagă, între 28 iulie și 25 august, în Parcului Circului putem să cântăm la tobe, să dansăm după cum simțim muzica și să învățăm să jonglăm.
Organizatorii, cei de la Asociația Macaia, aduc tot felul de tobe și obiecte cu care poți să jonglezi: poiuri, flower stick, diablo şi contact balls. Ei vă învață ce să faceți cu toate astea, iar voi trebuie doar să veniți, să stați la soare, să mergeți desculți pe iarbă și să vă bucurați. În fiecare seară o să fie și workshop-uri de muzică dedicate unei anumite regiuni a lumii.
Sigur o să se bucure și cel mic, pentru că o să fie multe elemente noi și colorate. Și mai ales lui o să îi placă să cânte la tobe. Întâlnirile Studio Parc au loc miercurea de la 17.30 și ca să știți exact la ce o să participați, vă zicem și programul:
4 august: seară Latino-Hispanică
– Cunoaște-ți corpul, free flow în mișcări de dans, controlul planurilor;
– Invitați la workshop-ul de muzică : Aristides Orlando Panaitescu-Allegria (Chile) – percuție; Lucas Gonzales (Argentina) – percuție și dans flamenco; Denis Ramirez (Cuba) – percuții mari (congas)
11 august: seară Orientală
– Dezvoltă-ți tehnica de poi, descoperirea unor tehnici avansate;
– Invitați la workshop-ul de muzică: Copii și tineri de etnie rromă din cadrul centrului comunitar “La Bamba Studios”
18 august: seară Africană
– Noi tehnici de poi, flower stick, diablo, contact ball, jonglerii, invitat special: Kiss Balazs, de la Juggler, împreună cu echipa
– Invitați speciali la workshop-ul de muzică: Mark Oostendorp și Vincent Calissa – percuționiști, împreună cu o trupă de dansatori africani.
25 august: seară Balcanică, Slavă
– Atelier de flow arts
– Spectacol de dans, poiuri cu lumini și alte jonglerii.
– Invitați speciali la workshop-ul de muzică: Mitko Deraffimovski din Macedonia, instrumente: caval, darbuka, instrumente de suflat.
Asta o să facem miercurea, ne vedem acolo să batem o tobă împreună 😉

Studio Parc
Site: www.studioparc.ro
În fiecare miercuri, de la 17.30 în perioada 28 iulie-25 august