lectii de instrumente muzicale
Sâmbăta, pe 31 iulie, începând de dimineață de la 10 și până la 14, Boem Club organizează o preselecție numită “Mici interpreți” pentru copiii cu talent muzical. Evenimentul are loc la sediul clubului, pe strada Str. Negoiu, nr. 11, sector 3, București. E în zona Piața Alba-Iulia – Bd. Decebal.
Nu trebuie să fie cunoscători într-ale muzicii, ci doar să fie interesați. Cei mai buni vor primi burse de studiu pentru un an. Asta înseamnă lecții gratuite la ce instrument vor ei: pian, chitară, vioară, violoncel sau voce. Cursurile se tin la sediul clubului cu profesori avizați. Pe parcursul anului de studiu, vor fi spectacole iar cei mici și talentați vor putea să fie interpreți.
Boem Club este o inițiativă privată care se adresează iubitorilor de muzică clasică și celor care vor să învețe mai multe despre ea. Organizează și workshopuri de teoria și istoria muzicii. Pe lângă aceste cursuri pentru copii, Boem Club ține lecții și pentru cei mai mari, fără limită de vârstă. Dacă studiați și voi în același timp cu cel mic, puteți să faceți un duet în cel mai scurt timp 🙂
Preselecția de sâmbătă face parte din campania cultural-educațională “Și tu poți cânta!” initiată de Boem Club. Pentru detalii referitoare la preselecția de mâine , sunați la 0770 461 537, persoana de conctact se numește Ana Iacob. Iar dacă vreți să cereți informații pe mail, adresa este ana.iacob@boemclub.ro.

Boem Club
Site: www.boemclub.ro
Adresă: Str. Negoiu, nr. 11, sector 3

Sursă foto: juhansonin / Flickr