Îmi plac foarte mult atelierele și activitățile inedite pentru copii, acele ateliere care nu doar că ne fac ziua mai frumoasă, dar care sunt și educative și pe care le ținem minte mult timp după ce s-au terminat. Din această categorie face parte și atelierul “Povești din pod” – un atelier de lectură şi teatru participativ, ce se desfășoară în mansarda Şcolii Step by Step (situată pe strada Cezar Bolliac nr. 42) în această duminică, de la ora 11:00.
Se va povesti scenariul Ascunzătoarea din pod, după poveşti de Cornelia Funke. Se va povesti despre secrete, descoperiri, ascunzători și fricile copiilor. Foarte interesant de știut este că cei mici vor fi parte din poveste, întrucât nu este vorba despre un atelier în care cei mici doar stau și privesc, ci descoperă împreună cu organizatorii tot felul de informații despre cei din jurul lor și despre ei.
Partea a doua a atelierului este cea de jocuri de rol, improvizații de teatru și creație.
Dacă v-am atras atenția veți descoperi în comunicatul de presă multe alte detalii despre atelier. Biletul de intrare este de 35 de lei pentru copil și însoțitor, iar rezervările se fac ori la adresa de mail artelierdproiecte2012 [@] gmail [.] com artelierd [@] yahoo [.] com sau la numărul de telefon 0724 554 199.