Modulul despre care vă povestesc se numește Atelierul de Patrimoniu și este împărțit în patru ateliere cu temele: olăritul, țesutul, pictura pe sticlă și pe lemn.
În urma întâlnirilor participanții nu vor rămâne doar cu obiectele realizate și cu distracția din timpul cursurilor, pentru că cei mici se vor familiariza și cu aspecte care țin de patromoniul cultural, tehnica picturii pe un material suport și multe alte informații esențiale care țin de pictură, cum se pot “lipi” culorile de sticlă și multe altele.
A venit timpul pentru modulul Pictură pe Sticlă din cadrul programului Ateliere de patrimoniu, iar acest modul este împărțit la rândul lui în patru ședințe săptămânale, după cum urmează:

  • 23 martie: Aflăm pe scurt despre cum a apărut pictura pe sticlă, vizionăm imagini, vorbim despre subiectele preferate în pictura pe sticlă traditională.
  • 29 martie: Aplicăm primele linii și tuse de culoare care pe verso vor fi în prim-plan.
  • 5 aprilie: Aplicăm tușele mari și câmpurile de culoare și punem foița metalică aurie acolo unde va fi nevoie.
  • 12 aprilie: Prindem pătratul nostru de sticlă pictat într-o ramă pe care o vom decora de asemenea, astfel încât să ne pună în valoare pictura realizată.

Pretul întregului modul este de 200 de lei, iar vârsta minimă de participare este de 4 ani, atelierele au loc în sediul de pe Mărăști 43.
Vă puteți înscrie cu un telefon la 0746 01 08 08 / 0746 22 06 06 sau un mail la nucamica [@] gmail [.] com, vă las și cu un comunicat de presă care să vă răspundă la toate întrebările legate de atelier.