Astăzi vă povestesc despre atelierul Ch’artist care oferă posibilitatea celor mici să înțeleagă și să transpună povestea mărțișorului cum știu ei mai bine, prin obiecte de ceramică făcute de ei sau modelaje în lut.
Atelierul este format din două părți. Dacă în prima parte copiii învață despre mărțișor, după care vor transforma legenda într-o piesă de teatru interactiv, în a doua parte toate aceste informații se transpun în mărțișoare “pe bune” pe vase de ceramică și modelaje în lut.
Fiecare copil primește un medalion de ceramică ce va fi pictat chiar de mâinile celor mici, iar pentru 8 martie un set de ceai (ceașcă + farfuriuță care vor fi personalizate) + lut. Acestea vor fi colorate și apoi arse în cuptor pentru a dăinui peste ani și luate acasă drept amintire.
Programul durează ceva, mai exact 3 ore, pentru că toate activitățile durează ceva până la finalizare, iar prețul întreg este de 100 de lei, bani în care intră toate materialele. Atelierul are loc la Ch’artist Studio Store, adică pe Strada Erou Ion Călin numărul 19, iar mai multe detalii aflați direct din comunicatul de presă, din secțiunea noastră specială.
Sursă foto: Facebook.com/ChartistStudioStore.