Despre dentiția temporară sau permanentă, aparatele pentru îndreptarea dinților sau alte probleme ori întrebări pe care părinții sau copiii le au în legătură cu igiena orală – acestea sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le puteți afla dacă participați la atelierul “Dental Care Parenting”.
Evenimentul are loc la sediul Dent Estet 4Kids (de pe stradaMircea Zorileanu nr 62B) și se adresează familiilor care au copii cu vârsta cuprinsă între 2 și 12 ani.
Foarte tare este că atelierul este atât pentru părinți, cât și pentru copii, de aceea toată activitatea se desfășoară în paralel: în timp ce părinții discută treburi “serioase” cu medicii stomatologi, copiii vor vizita căsuța Zânei Măseluță. Există însă și activități pe care cei mari le vor face împreună cu cei mici. De exemplu, “Happy free visit” – când atât copiii, cât și părinții vor fi consultați de un medic pentru a primi sfaturi cu privire la îngrijire orală.
Atelierul are loc pe 25 mai, de la ora 10:00 la ora 13:00, iar înscrierile se fac online, până pe 23 mai.
Prețul este de 59 de lei pentru un părinte și un copil, dar dacă vă face cu ochiul un alt eveniment – și anume “Fagurele cu miere – Natură. Sănătate. Terapie” din 18 mai despre care aflați mai multe din comunicatul de presă dedicat – atunci veți intra gratuit la “Dental Care Parenting”.
Sursă foto: sethstoll/ Flickr.com.