Noiembrie este o lună plină ochi de evenimente pentru copii și părinți și pentru că de obicei vă povestim ce se petrece prin București, ne-am gândit că ar fi cazul să aflăm ce evenimente se organizează și prin alte părți de țară, așa că am aflat de la prietenii FasTracKids Timișoara despre evenimentul “Vorbeşte tare şi cu încredere!” ce are loc peste câteva zile. Mai precis: miercuri, 27 noiembrie, între orele 18:00 și 20:30, la Hotel Angellis Timișoara.
Ce și cum în timpul conferinței (sau simplu spus despre ce se discută):

  • cum învață adulții să vorbească simplu și eficient în public?
  • cum învață copiii să comunice de la părinții lor?
  • cum îți ajuți copilul să aibă încredere în ceea ce spune?

Despre toate acestea cei din Timișoara vor afla de la Călin Iepure, public speaker și trainer, Ioana Vârtosu, medic, președinte Școala mamei Junior și Adina Benghea, formator inteligență emoțională și coodonator FasTracKids Timișoara.
Evenimentul se adresează tuturor adultilor care doresc să se perfecționeze în arta comunicării și vorbitului în public, dar şi părinţilor, şi altor adulţi care, prin prisma meseriei lor, intră frecvent în contact cu copiii – pedagogi, profesori, educatori, medici, psihologi etc.
Biletul de intrare costă 50 de lei, iar pentru a vă rezerva un bilet trebuie să completați formularul onine al evenimentului “Vorbeşte tare şi cu încredere”.
Avem părinți din Timișoara prin zonă?