Se anunță un weekend destinat copiilor și părinților! Zău, sunt foarte multe evenimente despre care merită să știți și ne-a fost cam greu să alegem dintre ele, dar le găsiți pe toate pe comunicate.UrbanKid.ro – teatru, festivaluri, ateliere creative, cărți noi sau programe de antreprenoriat pentru cei mici.

Astăzi am ales să vă povestim despre spectacolul Povestea puiului de arici, de Lucia Muntean, aceeași Lucia care scrie cărți frumoase pentru copii și pentru cei mai mari (pentru că ne place și nouă să le citim cot la cot cu micuții) și despre care v-am mai povestit în rubrica dedicată cărților.

Spectacolul are loc duminică, 24 noiembrie, de la ora 11:00, la Crayon Club sunt invitați toți cei cu vârsta cuprinsă între 2 și 12 ani.

povestea-puiului-de-arici_coperta-500x500

Fiecare copil are o poveste a propriei descoperiri de sine, o călătorie în această lume, vede și înțelege că ceilalți din lumea lui sunt asemeni lui sau diferiți. Și este atât de interesant să observi un copil care face acest lucru.

Copiii înțeleg mai bine lumea prin povești. Astfel s-a născut și “Povestea puiului de arici”, o carte despre ieșirea în lumea cea mare și întâlnirea cu ceilalți. (Lucia Muntean)

Evenimentul este așadar dublu: povestea din carte și un mini-atelier prin care copiii învață să facă un arici.

Cost bilet: 50 lei de copil. (părinţii nu plătesc) Cel de-al doilea copil al familiei are reducere 50%. Înscrierile se fac repede, repede la numerele de telefon 0723 466 013 și 0747 702 284 pentru că locurile sunt limitate la 15.