La The Trafalgar recunosc că atunci când am mers nu am văzut mulți copii, poate doar atunci când este vară și grădina este deschisă… asta s-a schimbat însă odată cu lansarea seriei de evenimente pentru cei mici, ateliere care au loc aici indiferent de anotimp.
Mâine, 16 noiembrie, la The Trafalar se dă startul de la ora 11:00 la un atelier creativ de colaj și pictură, susținut de psihologul Gabriela Hobeanu.
Așadar, dacă ai voștri au între 4 și 7 ani și vor să-și facă noi prieteni, să descopere prin joacă și să afle despre noi pasiuni și aptitudini sunt invitați mâine dimineață la distracție, căci educație se poate îmbina numai bine cu activitățile creative.

Atelierul are ca scop stimularea creativității și descoperirea înclinațiilor native. Astfel, dacă în cadrul ediţiei precedente s-au desfăşurat activităţi de modelaj şi pictură, în această săptămână copiii vor lua contact cu noţiuni de colaj. Fiecare ediţie a atelierelor are o tematică diferită. La finalul fiecărui atelier, aceştia vor putea lua acasă propriile creaţii.

Taxa de participare este de 35 lei, pentru activarea atelierului fiind necesară formarea unei grupe de minim 5 copii. Durata atelierului este de 90 de minute.
Pentru înscriere și confirmarea participării vă rugăm să sunați la nr. 021 211 31 51 (până cel târziu vineri seară).