La Muzeul Antipa a venit vacanța cu trenul… de muzeu, așa că programele de educație științifică, dezvoltarea creativității, imaginației, simțului artistic și a deprinderilor de comunicare și lucru în echipă curg precum gradele în termometre pe timp de caniculă.
Programele sunt destinate copiilor care au vârsta cuprinsă între 4 și 15 ani și sunt de toate pentru toți: de la acitivități de zoologice, până la arte plastice, ateliere de creație, de igienă sau de prim-ajutor.
Programele zilnice au fost planificate astfel încât, dacă sunt alese într-un pachet complet, ”să acopere” o zi, în intervalul orar 10.00 – 18.00 (cu pauză între orele 13.30 – 16.00). Acestea se vor derula până pe 13 septembrie în sala multimedia, în sălile de expoziţie, în sălile de ateliere pentru copii cât şi în grădina Muzeului.
Prețurile sunt diferite, în funcție de programele pe care le doriți, așa că vă las cu anunțul oficial făcut pe site-ul Antipa de unde puteți alege programul preferat și de unde puteți vedea și alte informații mai detaliate despre el.
Să nu uitați să coborâți la gara educațională Antipa, da?