Pe 19 octombrie, de la ora 11.00, copiii și părinții sunt invitați la un atelier care prezintă un altfel de teatru pentru cei mici. Dacă până acum ne-am dus la teatru de păpuși, teatru cu actori, dar cu povești pentru copii, acum suntem invitați la teatru elisabetan, alături de Monica Neatu.
Cei mici vor afla cum se amuzau și se distrau oamenii cu sute de ani în urmă, care sunt secretele unui dramaturg care a rămas în istorie și cum a fost William Shakespeare scriitor, actor și creator în același timp.
Asta nu este tot, pentru că cei mici vor afla cum se scria o piesă în epoca reginei Elisabeta, cum se organiza o companie de teatru și cine erau actorii. În plus, vor afla și despre sursele de inspirație și cine a fost reginei Elisabeta, dar și despre preferințele spectatorilor la acea vreme., dacă doar adulții sau și copiii se duceau la teatru, dacă le plăcea și ce piese se căutau.
Finalul este unul glorios, cu povești despre personaje, dar mai bine vă las cu mai multe detalii despre atelier în comunicatul de presă din secțiunea noastră specială și vă mai spun că vârsta minimă pentru participare este de 8 ani și cea maximă de 12 ani, iar costul atelierului este de 30 lei. Unde se ține? Pe Str. Popa Soare, nr. 40, etaj 1 (în apropierea Rondului Pache Protopopescu și Biserica Sfânta Vineri-Blvd Corneliu Coposu) Înscrieri la contact [@] victoriei [.] ro.