Fie că știți, fie că nu ați aflat încă, dacă ai voștri au vârsta curpinsă între 7 și 12 ani atunci mâine (6 octombrie) de dimineață, de la ora 9:30 nu ar trebui să vă faceți alte planuri, pentru că vă dăm noi o super idee de eveniment, unul special pentru micii antreprenori care vor să se joace și să învețe (până la urmă cine poate pune o barieră clară între a învăța și a se juca) despre ce înseamnă să lucrezi într-un restaurant adevărat, ce înseamnă să fii ospătar, să mânuiești ustensile și să supraveghezi angajați sau colegi.
Începe așadar un nou curs practic “Juniori în afaceri”, programul de educație economică și antreprenoriat pentru copii la Caru’ cu Bere din Centrul Istoric al Bucureștiului. Fiecare copil va avea un rol bine definit în local și pentru a învăța cât mai multe din toate vor trece pe rând prin diferile roluri și responsabilități.
14 copii vor fi instruiți de către dl. Ovidiu Murgeanu, Trainer Manager al restaurantelor City Grill Group, timp de jumătate de oră, iar ulterior vor fi îndrumați de ospatări cu experiență să preia comenzi și să servească, o experiență inedită în peisajul atelierelor și workshop-urilor pentru copii din țară.
Totul se bazează pe antrenamentul cumunicării și creșterii încrederii în sine, dar și a autonomiei, în paralel cu munca în echipă.
Programul sună cam așa:

  • 9:30 – 10:00 – Instruire
  • 10:00 – 10:45 – Primire și servire
  • 11:00 – 12:00 – Masa și premiere

Acest curs este primul din programul Academiei “Juniori în afaceri” despre care aflați mai multe chiar din comunicatul de presă oficial, de unde aflați și despre înscrieri și prețuri.